Vestlandshus: Endelig hjemme
  • Eikerveien 38B
  • 3340 Åmot

Om oss

Bygdesnekker’n – oppfyller drømmer sammen med deg

Bygdesnekker’n as er en tradisjonell byggmesterbedrift som driver med både rehabilitering og nybygg. 
Vi pleier å si at ingen jobb er for liten, men det finnes jobber som er for store.

Dette har vi holdt på med i mer enn 25 år. I alle disse årene har vi vært tro mot våre verdier, å bare ha fast ansatte og lokale håndverkere. Vi har hele tiden lærlinger, og siden starten i 1993 har vi utdannet over 30 tømrersvenner.

Vi har godkjenninger for utførelse av våtroms arbeider, utfører flis legging og muring med egne ansatte. Sammen med faste samarbeidspartnere utfører vi totalrenovering av bad.

I 2018 tok noen av de ansatte over bedriften og inngikk samarbeidsavtale med Vestlandshus, og er nå forhandler av Vestlandshus i Øvre Eiker, Modum, Sigdal og Krødsherad. I tillegg bidrar vi i området utenfor dette ved behov.

Hvorfor velge Bygdesnekker’n til ditt neste prosjekt?

Bygdesnekker´n har bygget kvalitetshjem i over 25 år, med flinke fagfolk og dyktige medarbeidere har vi alltid vært nøye med å levere godt håndverk og praktiske løsninger som gjør hverdagen din enklere.
Vi hjelper deg i byggeprosessen med alt fra befaring – kostnadsramme – hele søknadsprosessen – byggeplasstyring helt til vi er ferdige.

I alle disse årene har vi vært tro mot våre verdier å bare ha fast ansatte lokale håndverkere. Vi i Bygdesnekkern AS kurser alle ansette, slik at vi til enhver tid kan gi de beste rådene og veiledningen til våre kunder. Dette i samarbeid med VestlandsHus og våre underleverandører.

I tillegg benytter vi kun anerkjente norske byggevareleverandører. Dette kommer deg til gode å du får gjennomprøvde og godkjente produkter som har bevist sin kvalitet i møte med aktive familier.

.

3 med MESTERBREV

Mesterbrev er en lovbeskyttet tittel på en håndverksmester, per nå er det 3 ansatte i Bygdesnekkern med mesterutdanning. Dette innebærer at vi som lokale byggmestere må oppfylle de høye kravene til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.